2012/04/06

Cabaret New Burlesque&Coco's New Dress







Krasne dame iz filma "Tournee" uživo smo gledali 31.3 :) (http://www.cirkus.hr/?p=1807
Dojmovi? Puno komedije/stand up-a, glamura, šljokica, predobre glazbe i teta. 
Nažalost fotić je bio preloš pa nisam uhvatila puno scena (unatoč tome što sam sjedila u trećem redu) pa ću recenzrat uspomene i ukrasti par slika s Jutarnjeg :) 
Uživala sam u nastupima pet dama i jednog "outsajdera" muškarca (osim ako se  i njihov simpatičan "servant" boy, kojeg je Kitten stalno imala na dobronamjernom piku, računa...) . 
Dakle...za vođenja  showa s stand up elementima pobrinula se multitalentirana  Kitten on the Keys (osim što pleše, pjeva i ima opak smisao za humor nekoć je bila u bendu s Courtney Love (Sugar Babydoll), glavni performeri večeri bili; su šljokicama obasjana, legendarna queer ikona i super simpatična Dirty Matini, "cowboy" Roky Roulette, Catherine D'Lish (nju bi opisala kao Jessicu Rabbit od mesa, te osobna koreografkinja Dite Von Teese), Julie Atlas (najviše me oduševila "artsy" nastupom u balonu, no valja spomenuti i "crazy arm" performans koji je bio odličan + odabir  popratne glazbe, meni jedne od najdražih stvari omiljenog Screamin' Jay-a; "I put a spell on you").  Te slavljenica MiMi Le Meaux kao šečer na kraju. Nekako sam primjetila da je ona najviše oduševila našu publiku. Hrvati vole klasiku i perje...no meni se više svidio klasičan "tiki" nastup koji je definitivno bio najbolja točka večeri (inače obožavam tiki vintage i kulturu). 
Do sad sam već uživala u odličnim nastupima prekrasne Missy Malone, Roxy Velvet, Bijou Noir... koji su većinom bili u sklopu manjih "Bizzare" i TG partija. Nadam se da će se ekipa iz burlesqne "turneje" ponovo zaustaviti kod nas. Da utvrdimo gradivo. 




 Dirty Martini carica.


Mimi Le Meaux. 
by (Neja Markičević / CROPIX)


                                                    Tiki Mimi pic up by  Antonija Butković - Croator


Combo s burlesqe (petrolej blue jakna/fake fur bundica - Orsay, prsten - e-bay, Krem vintage biseri i vintage art deco torbica, custom made crna haljina od crnog pliša i shantung mašnom i rubovima (koja se skida) by Coco's Retro Closet's) 


                                                     dan prije paket stigao, a unutra...


                                                       with lovely Anamarija :)

Nema komentara:

Objavi komentar